Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά

Καθαρισμοί Στρωμάτων

Image

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΥΠΝΟΥ

Με την απολύμανση στρωμάτων χαρίστε στον εαυτό σας υγιεινό περιβάλλον, κατάλληλες συνθήκες ύπνου και αποφυγή μετάδοσης ιών και ασθενειών.

Με την απολύμανση με χρήση ατμού επιτυγχάνεται η θανάτωση των μικροβίων, ακάρεων, βακτηρίων, μυκητών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών και των αυγών τους πάνω και σε βάθος του στρώματος με αποτέλεσμα 99,9%!!!

Σε περίπτωση λεκέδων σε στρώμα (ούρα, αίμα κτλ) ο καθαρισμός επιτυγχάνεται με οικολογικό απορρυπαντικό κατάλληλο και για πολύ ευαίσθητα υφάσματα όπως είναι αυτά των στρωμάτων.

Η απολύμανση των στρωμάτων συνίσταται σύμφωνα και με τις επιστημονικές μελέτες τουλάχιστον κάθε 6 μήνες. Σε στρώματα που έχει ανιχνευθεί παρουσία εντόμου μετά την απολύμανση ακολουθεί ψεκασμός με ειδικό εντομοκτόνο φάρμακο.
Σημείωση: Μετά την απολύμανση το στρώμα αερίζεται για λίγες ώρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Απολυμάνσεις στρωμάτων σε Ξενοδοχεία

Η Spiti Clean & Kill αναλαμβάνει απολυμάνσεις στρωμάτων σε τουριστικά καταλύματα. η απολύμανση στρωμάτων σε ξενοδοχεία είναι Υποχρεωτική σε ετήσια βάση και συνοδεύεται με Πιστοποιητικό για χρήση στην αξιολόγηση αστεριών-κλειδιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Πελάτες που μας προτίμησαν: Porto Carras Resort -Neos Marmaras, Achtis Hotel -Athitos, Ekies All senses Resort - Vourvourou, κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ακάρεα είναι ζωντανοί οργανισμοί, δεν είναι ορατά με το ανθρώπινο μάτι ούτε καν με μεγεθυντικό φακό και για να τα δει κανείς πρέπει να έχει μικροσκόπιο ενώ ζουν και τρέφονται σε συνθήκες

...

Δείτε τις μοναδικές προσφορές μας!

ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης

Αναλαμβάνουμε Απολυμάνσεις Βιολογικούς Καθαρισμούς Ατμοκαθαρισμούς σε όλη την Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.
Απολυμάνσεις Στρωμάτων Ύπνου Φιδοαπωθήσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Εντομοπαγίδες στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Θεσσαλονίκη Κέντρο Άνω Πόλη Συκιές Νεάπολη Εύοσμος Σταυρούπολη Αμπελόκηποι Τούμπα Χαριλάου Νέα Παραλία Πανόραμα Ντεπώ Χορτιάτη Καλαμαριά Θέρμη Περαία Καρδία Νέο Ρύσιο Πλαγιάρι Τρίλοφο Μηχανιώνα Επανομή Μεσημέρι Λαγκαδά Ηλιούπολη Πεύκα Πολίχνη Σίνδος Τριανδρία Φίλυρο Ταγαράδες Βασιλικά Πυλαία Ευκαρπία Κορδελιό Μενεμένη Σαράντα Εκκλησιές Ωραιόκαστρο Καλοχώρι Σουρωτή

Χαλκιδική Κασσάνδρα Σιθωνία Καλλικράτεια Άγιος Πάυλος Νέα Πλάγια Φλογητά
Ποτίδαια Νέα Μουδανιά Ουρανούπολη Καλλιθέα Άθυτος Χανιώτη Πευκοχώρι Ποσείδι Νέος Μαρμαράς Βουρβουρού Νικήτη Σάρτη Πολύγυρος Ιερισσός Νέα Ηράκλεια
Οικοαπολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Ατμοκαθαρισμοί - Εντομοπαγίδες - Φιδοαπωθήσεις

Αρ.Αδ. 9946/05.07.2017

Πληροφορίες

Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά
© 2020 Spiti Clean & Kill Οικοαπολυμάνσεις. Ανάπτυξη εφαρμογής NetValue.

Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά