Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά
Image

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Η Spiti Clean & Kill αναλαμβάνει υπηρεσίες μυοκτονίας σε σπίτια, εξοχικές κατοικιες, εστιατόρια, φούρνους,  επαγγελματικούς χώρους, αποθήκες, εργοστάσια,κ.α με 100% εγγύηση αποτελέσματος!

Παράλληλα προσφέρουμε μηνιαία ή ετήσια προγράμματα μυοκτονίας επαγγελματικών χώρων που μας ζητείται με παράδοση Φακέλου που περιέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για κάθε έλεγχο από Υγειονομικές Υπηρεσίες (πιστοποιητικό εφαρμογής, κάτοψης του χώρου με σήμανση των ποντικοπαγίδων, έγγραφα (msds) των νόμιμων φαρμάκων που χρησιμοποιούνται,αναφορές αποτελέσματος, κ.α.)

Είστε Επαγγελματίας; Καλέστε μας άμεσα για δωρεάν έλεγχο-αυτοψία του χώρου σας! Προσφέρουμε τα πιο αποτελεσματικά και οικονομικότερα προγράμματα μυοκτονίας για επαγγελματικούς χώρους!

Τι είναι η μυοκτονία και πως γίνεται;

Η Μείωση-εξόντωση του πληθυσμου των αρουραίων-ποντικών ονομάζεται μυοκτονία και γίνεται κυριως με τρωκτικοκτόνα και με μηχανική παγίδευση.

Τα κοινώς χρησιμοποιούμενα τρωκτικοκτόνα περιέχουν αντιπηκτικό φαρμακο. Τα Αντιπηκτικά προκαλουν το θάνατο ως αποτέλεσμα της εσωτερικής αιμορραγίας, η οποία λαμβάνει χώρα καθώς το αίμα του ζώου χάνει την ικανότητα να πήξει . Ανεξάρτητα από το ποιο προϊόν χρησιμοποιείται, θα χρειαστούν τρεις έως πέντε ημέρες μετά το τάισμα πριν θάνατωθει ο αρουραιος που καταναλωσε απο το δολωμα. Φρέσκα δόλωματα πρέπει να διατίθενται σε αρουραίους συνεχώς ωστε να ειναι ελκυστικα.

Τα δολώματα πρέπει να τοποθετούνται σε περιοχές που είναι απρόσιτες για τα παιδιά , τα κατοικίδια ζώα και πτηνα. Η χρήση των δολωματων σε ανθεκτικους δολωματικους σταθμους συνιστάται ιδιαίτερα. Οι δολωματικοί σταθμοί προστατεύουν το δόλωμα από τις καιρικές συνθήκες και  προσφέρουν μια ασφαλεια για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια ζώα και την άγρια ζωή και τοποθετούνται δίπλα στα τοιχώματα (με το άνοιγμα πλησίον του τοιχώματος) ή σε άλλα μέρη όπου οι αρουραίοι είναι πιθανον να εισελθουν.

Μηχανική Παγίδευση

Η παγίδευση μπορεί να είναι αποτελεσματική μέθοδος ελέγχου αρουραίων, αλλά απαιτεί περισσότερη δεξιοτεχνία και εργασία από τις περισσότερες άλλες μεθόδους. Είναι καλύτερα να προσπαθήσουμε παγίδευση πρώτα σε σπίτια, γκαράζ, και άλλες μικρες εγκαταστασεις όπου μόνο μερικά ποντίκια μπορεί να υπάρχουν.

Η Παγίδευση έχει αρκετά πλεονεκτήματα:

1) δεν βασίζεται σε εγγενώς επικίνδυνα τρωκτικοκτόνα
2) επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει την επιτυχία του  και
3) επιτρέπει την διάθεση των παγιδευμένων αρουραίων, εξαλείφοντας έτσι προβλήματα οσμής που μπορεί να συμβεί όταν η δηλητηρίαση γίνεται εντός των κτιρίων.

Υπάρχουν διάφορα είδη παγιδευσης ωστοσο τα πιο κοινα ειναι οι μεταλλικες φακες με σκανδαλη,οι κολλητικες επιφανειες σε χαρτι ,πλαστικο ή ξυλο και τα σιδερενια κλουβια.

Επιλέγουμε την παγίδα που ταιριάζει καλύτερα την κατάσταση. Στις παγίδες-φακες τοποθετουμε για δολωμα ένα μικρό κομμάτι φαγητου οπως κρέας,τυρι,φρουτο,ξηρο καρπο,σοκολατα,ψωμι κτλ. Ρύθμιζουμε τις παγίδες κοντά σε τοίχους, πίσω από αντικείμενα, σε σκοτεινές γωνίες, καθώς υπάρχουν υποψίες για διαδρόμους, και σε χώρους όπου βρίσκονται περιττώματα αρουραίων (ποντικών). Τοποθετούμε τις παγίδες ετσι ωστε ο ποντικός να περάσει ακριβώς πάνω από τη σκανδάλη μετά από τη φυσική του πορεία . Χρησιμοποιουμε αρκετες παγίδες για να κάνουν την προσπάθεια γρήγορη και αποφασιστική.

Υπηρεσία Αντιμικροβιακής Απολύμανσης Χώρου και Αντικειμένων

Η SPITI CLEAN & KILL αναλαμβάνει αντιμικροβιακή απολύμανση σε χώρους όπως σπίτια, μαγαζιά εστίασης, αποθήκες, επαγγελματικούς χώρους, κτλ, όπου έχει παρατηρηθεί ισχυρό φορτίο μόλυνσης, είτε από παρουσία τρωκτικών και εντόμων, είτε από άλλες ανθρώπινες αιτίες. 

Η αντιμικροβιακή απολύμανση επιτυγχάνεται με δύο τρόπους: Είτε με ψεκασμό επιφανειών και δαπέδων με διάλειμμα, είτε με μορφή αερίου με αντιμικροβιακή, αντιμυκητιακή, αντιβακτηριδιακή δράση και ενάντια σε όλους τους ιούς (HBV,HIV,HCV,BVDV,K.A).

Η αντιμικροβιακή απολύμανση συνίσταται κυρίως: Σε χώρους όπου έχει παρατηρηθεί παρουσία τρωκτικών λόγω του ότι μολύνουν τον χώρο με ουσίες επικίνδυνες για την υγεία μας (στο τρίχωμα, στα περιττώματα, στα ούρα τους) και σε χώρους όπου απεβίωσε ένας άνθρωπος ή ζώο, ή ύστερα από απεντόμωση όταν η παρουσία των εντόμων (ψύλλοι, κατσαρίδες, κοριοί, κτλ) ήταν σχετικά έντονη.

Επίσης συνίσταται σε χώρους όπου έχουν πλημμυρίσει από ύδατα, λήμματα, κτλ, λόγω της έντονης δυσοσμίας και των πολλών βακτηρίων και μικροβίων που αναπτύσσονται.

Δείτε τις μοναδικές προσφορές μας!

ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης

Αναλαμβάνουμε Απολυμάνσεις Βιολογικούς Καθαρισμούς Ατμοκαθαρισμούς σε όλη την Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.
Απολυμάνσεις Στρωμάτων Ύπνου Φιδοαπωθήσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Εντομοπαγίδες στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Θεσσαλονίκη Κέντρο Άνω Πόλη Συκιές Νεάπολη Εύοσμος Σταυρούπολη Αμπελόκηποι Τούμπα Χαριλάου Νέα Παραλία Πανόραμα Ντεπώ Χορτιάτη Καλαμαριά Θέρμη Περαία Καρδία Νέο Ρύσιο Πλαγιάρι Τρίλοφο Μηχανιώνα Επανομή Μεσημέρι Λαγκαδά Ηλιούπολη Πεύκα Πολίχνη Σίνδος Τριανδρία Φίλυρο Ταγαράδες Βασιλικά Πυλαία Ευκαρπία Κορδελιό Μενεμένη Σαράντα Εκκλησιές Ωραιόκαστρο Καλοχώρι Σουρωτή

Χαλκιδική Κασσάνδρα Σιθωνία Καλλικράτεια Άγιος Πάυλος Νέα Πλάγια Φλογητά
Ποτίδαια Νέα Μουδανιά Ουρανούπολη Καλλιθέα Άθυτος Χανιώτη Πευκοχώρι Ποσείδι Νέος Μαρμαράς Βουρβουρού Νικήτη Σάρτη Πολύγυρος Ιερισσός Νέα Ηράκλεια
Οικοαπολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Ατμοκαθαρισμοί - Εντομοπαγίδες - Φιδοαπωθήσεις

Αρ.Αδ. 9946/05.07.2017

Πληροφορίες

Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά
© 2020 Spiti Clean & Kill Οικοαπολυμάνσεις. Ανάπτυξη εφαρμογής NetValue.

Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά