Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά
Image

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Η Spiti Clean & Kill αναλαμβανει την διαχειριση και εξόντωση καθε ανεπιθυμητου επισκεπτη στον χώρο σας οπως κατσαριδες, μυρμηγκια, κοριους, ψυλλους, μυγες, σφηκες, κουνούπια, σαρανταποδαρούσες, αράχνες , μάυρα σκουλήκια κτλ με χρηση μονο καταλληλων,νόμιμων και ακίνδυνων για την υγεια σας φαρμάκων και μεθόδων.

Η επιλογή της μεθόδου για την εξόντωση του παρασίτου γίνεται ύστερα απο αυτοψία του χώρου σας και αναλογως την περίσταση.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει υπηρεσίες απεντόμωσης σε σπίτια, εξοχικές κατοικίες, εστιατόρια, φούρνους,  επαγγελματικούς χώρους, αποθήκες, εργοστάσια,κ.α με 100% εγγύηση αποτελέσματος! Παράλληλα προσφέρουμε μηνιαία ή ετήσια προγράμματα απεντόμωσης επαγγελματικών χώρων που μας ζητείται με παράδοση Φακέλου που περιέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για κάθε έλεγχο από Υγειονομικές Υπηρεσίες (πιστοποιητικό εφαρμογής, κάτοψης του χώρου με σήμανση των εντομοπαγίδων, έγγραφα (msds) των νόμιμων φαρμάκων που χρησιμοποιούνται,αναφορές αποτελέσματος, κ.α.).

Είστε Επαγγελματίας; Καλέστε μας άμεσα για δωρεάν έλεγχο-αυτοψία του χώρου σας ! Προσφέρουμε τα πιο αποτελεσματικά και οικονομικότερα προγράμματα απεντόμωσης για επαγγελματικούς χώρους!

Τι είναι η απεντόμωση;

Απεντόμωση είναι η διαδικασία εξόντωσης-μείωσης του πληθυσμού των εντόμων που έχουν εισβάλλει σε ενα χώρο. Κάθε εφαρμογή απεντόμωσης διαφέρει αναλόγως τον εχθρό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το περιβάλλον στο οποίο ο εχθρός (παράσιτο) αναπτύσσεται. Η επιλογή της μεθόδου και των φαρμάκων για την εξόντωση του εντόμου το οποίο έχουμε να αντιμετωπίσουμε μπορεί να διαφέρει από ένα χώρο σε ένα άλλο, ακόμα και αν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε τον ίδιο εχθρό. Η επιλογή της μεθόδου γίνεται ύστερα από αυτοψία του χώρου και αφού ληφθούν υπόψιν διάφορες παράμετροι όπως πληθυσμός εχθρού, περιβάλλον , καιρός , παρουσία ανθρώπων και ζώων κ.α.

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος απεντόμωσης ενός χώρου είναι ο ψεκασμός με διάλυμα εντομοκτόνου φάρμακος των επιφανειών που ζει και αναπαράγεται το έντομο.

Αλλη μέθοδος απεντόμωσης είναι η χρήση εντομοπαγίδων. Είναι εξίσου αποτελεσματική και πιο οικολογική μέθοδος, καθώς δεν χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα φάρμακα. Ο συνδυασμός φαρμάκων και εντομοπαγίδων είναι ομολογουμένως απαραίτητος ,και τις περισσότερες φορές πιο άμεσος και πιο αποτελεσματικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Spiti Clean & Kill σε συνεργασία με έμπειρους γεωπόνους αναλαμβάνει και διαθέτει την τεχνογνωσία για την θεραπεία-προστασία των φοινικόδεντρων για τον κίνδυνο προσβολής από το Κόκκινο

...

Δείτε τις μοναδικές προσφορές μας!

ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης

Αναλαμβάνουμε Απολυμάνσεις Βιολογικούς Καθαρισμούς Ατμοκαθαρισμούς σε όλη την Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.
Απολυμάνσεις Στρωμάτων Ύπνου Φιδοαπωθήσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Εντομοπαγίδες στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Θεσσαλονίκη Κέντρο Άνω Πόλη Συκιές Νεάπολη Εύοσμος Σταυρούπολη Αμπελόκηποι Τούμπα Χαριλάου Νέα Παραλία Πανόραμα Ντεπώ Χορτιάτη Καλαμαριά Θέρμη Περαία Καρδία Νέο Ρύσιο Πλαγιάρι Τρίλοφο Μηχανιώνα Επανομή Μεσημέρι Λαγκαδά Ηλιούπολη Πεύκα Πολίχνη Σίνδος Τριανδρία Φίλυρο Ταγαράδες Βασιλικά Πυλαία Ευκαρπία Κορδελιό Μενεμένη Σαράντα Εκκλησιές Ωραιόκαστρο Καλοχώρι Σουρωτή

Χαλκιδική Κασσάνδρα Σιθωνία Καλλικράτεια Άγιος Πάυλος Νέα Πλάγια Φλογητά
Ποτίδαια Νέα Μουδανιά Ουρανούπολη Καλλιθέα Άθυτος Χανιώτη Πευκοχώρι Ποσείδι Νέος Μαρμαράς Βουρβουρού Νικήτη Σάρτη Πολύγυρος Ιερισσός Νέα Ηράκλεια
Οικοαπολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Ατμοκαθαρισμοί - Εντομοπαγίδες - Φιδοαπωθήσεις

Αρ.Αδ. 9946/05.07.2017

Πληροφορίες

Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά
© 2020 Spiti Clean & Kill Οικοαπολυμάνσεις. Ανάπτυξη εφαρμογής NetValue.

Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά