Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά
Image

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Η Spiti Clean & Kill αναλαμβάνει την καθαριότητα και απολύμανση των χαλιών, μοκετών και σαλονιών σας, ακόμα και χειροποίητων επί τόπου στον χώρο σας!

Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο μεθόδους, ανάλογα και με τις απαιτήσεις των υφασμάτινων επιφανειών, μεταξύ του Υγρού Βιολογικού Καθαρισμού με χρήση οικολογικού καθαριστικού ή του Στεγνού Καθαρισμού μόνο με την χρήση ατμού, χωρίς χημικά!

Στην πρώτη μέθοδο του Υγρού Βιολογικού Καθαρισμού, ο καθαρισμός των χαλιών, μοκετών και σαλονιών επιτυγχάνεται με επαγγελματική σκούπα Karcher με δυνατότητα αναρρόφησης της υγρασίας! Αφαιρούνται ακόμα και οι πιο δύσκολοι και επίμονοι λεκέδες και σκόνες και το αποτέλεσμα ...θα σας εντυπωσιάσει!

 

Με την δεύτερη μέθοδο απολύμανσης, μια διαδικασία η οποία ονομάζεται Στεγνό Καθάρισμα, πραγματοποιείται καθαρισμός με την χρήση επαγγελματικής σκούπας αναρρόφησης-ατμού και είναι δυνατόν να γίνει ακόμα και τους κρύους μήνες καθώς δεν αφήνει παρά ελαχιστότατη υγρασία πάνω στις υφασμάτινες επιφάνειες! Η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιείται κυρίως σε υφάσματα που η υγρασία και το νερό μπορεί να τα καταστρέψει. Παράλληλα με τον ατμό εξολοθρεύονται όλα τα μικρόβια, βακτήρια, μύκητες και ακάρεα σε αποτέλεσμα 99,9% !

Η μέθοδος του Στεγνού Καθαρισμού απολυμαίνει και καθαρίζει όλων των ειδών των στρωμάτων ύπνου. Είναι ιδανικό για όσους υποφέρουν από φαγούρα, δύσπνοια, αλλεργίες ή άσθμα. Παράλληλα με τον ατμό μπορούμε να καθαρίσουμε-απολυμάνουμε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια σε ένα σπίτι όπως κουζίνα, μπάνιο, δάπεδα, πλακάκια κτλ.

Υπηρεσία Αντιμικροβιακής Απολύμανσης Χώρου και Αντικειμένων

Η SPITI CLEAN & KILL αναλαμβάνει αντιμικροβιακή απολύμανση σε χώρους όπως σπίτια, μαγαζιά εστίασης, αποθήκες, επαγγελματικούς χώρους, κτλ, όπου έχει παρατηρηθεί ισχυρό φορτίο μόλυνσης, είτε από παρουσία τρωκτικών και εντόμων, είτε από άλλες ανθρώπινες αιτίες. 

Η αντιμικροβιακή απολύμανση επιτυγχάνεται με δύο τρόπους: Είτε με ψεκασμό επιφανειών και δαπέδων με διάλειμμα, είτε με μορφή αερίου με αντιμικροβιακή, αντιμυκητιακή, αντιβακτηριδιακή δράση και ενάντια σε όλους τους ιούς (HBV,HIV,HCV,BVDV,K.A).

Η αντιμικροβιακή απολύμανση συνίσταται κυρίως: Σε χώρους όπου έχει παρατηρηθεί παρουσία τρωκτικών λόγω του ότι μολύνουν τον χώρο με ουσίες επικίνδυνες για την υγεία μας (στο τρίχωμα, στα περιττώματα, στα ούρα τους) και σε χώρους όπου απεβίωσε ένας άνθρωπος ή ζώο, ή ύστερα από απεντόμωση όταν η παρουσία των εντόμων (ψύλλοι, κατσαρίδες, κοριοί, κτλ) ήταν σχετικά έντονη.

Επίσης συνίσταται σε χώρους όπου έχουν πλημμυρίσει από ύδατα, λήμματα, κτλ, λόγω της έντονης δυσοσμίας και των πολλών βακτηρίων και μικροβίων που αναπτύσσονται.

Δείτε τις μοναδικές προσφορές μας!

ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης

Αναλαμβάνουμε Απολυμάνσεις Βιολογικούς Καθαρισμούς Ατμοκαθαρισμούς σε όλη την Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.
Απολυμάνσεις Στρωμάτων Ύπνου Φιδοαπωθήσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Εντομοπαγίδες στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Θεσσαλονίκη Κέντρο Άνω Πόλη Συκιές Νεάπολη Εύοσμος Σταυρούπολη Αμπελόκηποι Τούμπα Χαριλάου Νέα Παραλία Πανόραμα Ντεπώ Χορτιάτη Καλαμαριά Θέρμη Περαία Καρδία Νέο Ρύσιο Πλαγιάρι Τρίλοφο Μηχανιώνα Επανομή Μεσημέρι Λαγκαδά Ηλιούπολη Πεύκα Πολίχνη Σίνδος Τριανδρία Φίλυρο Ταγαράδες Βασιλικά Πυλαία Ευκαρπία Κορδελιό Μενεμένη Σαράντα Εκκλησιές Ωραιόκαστρο Καλοχώρι Σουρωτή

Χαλκιδική Κασσάνδρα Σιθωνία Καλλικράτεια Άγιος Πάυλος Νέα Πλάγια Φλογητά
Ποτίδαια Νέα Μουδανιά Ουρανούπολη Καλλιθέα Άθυτος Χανιώτη Πευκοχώρι Ποσείδι Νέος Μαρμαράς Βουρβουρού Νικήτη Σάρτη Πολύγυρος Ιερισσός Νέα Ηράκλεια
Οικοαπολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Ατμοκαθαρισμοί - Εντομοπαγίδες - Φιδοαπωθήσεις

Αρ.Αδ. 9946/05.07.2017

Πληροφορίες

Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά
© 2020 Spiti Clean & Kill Οικοαπολυμάνσεις. Ανάπτυξη εφαρμογής NetValue.

Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά