Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά

Έντομα & Εχθροί

Μαύρα σκουλήκια

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Χαρακτηριστικά-Συμπεριφορά Μαύρων σκουληκιών

Τα μαύρα σκουλήκια ανήκουν στην τάξη Diploda (δυο σειρές πόδια). (Millipedes) σημαίνει χίλια πόδια. Έχουν δύο ζεύγη ποδιών σε όλο το σώμα τους που αποτελείται ανάλογα με το είδος από 20 έως 100 τμήματα. Τα μαύρα σκουλήκια (Millipedes) κινούνται πολύ αργά και όταν αντιληφθούν κάποιον κίνδυνο κουλουριάζονται. Με πάρα πολύ υψηλή υγρασία στο έδαφος βγαίνουν από τις πέτρες ή από το έδαφος στην επιφάνεια και εισβάλουν σε κατοικίες, εμφανίζονται άνοιξη και το φθινόπωρο, ενώ κρύβονται στο έδαφος το χειμώνα και το καλοκαίρι. Τα μαύρα σκουλήκια (Millipedes) δεν είναι επικίνδυνα αλλά αντιαισθητικά διότι δε δαγκώνουν ούτε προκαλούν κάποια άλλη ζημιά. Τρέφονται με οργανική ουσία σε αποσύνθεση.

Καταπολέμηση

Για την καταπολέμηση τους χρειάζεται πρώτα απ' όλα να βρούμε που κρύβονται και πολλαπλασιάζονται. Συνήθως στις κατοικίες βρίσκονται κάτω από γλάστρες, κάτω από πέτρες, ξύλα, τούβλα, τσιμεντόπλακες ή άλλα αντικείμενα που εφάπτονται στο έδαφος. Πολλές φορές τα βρίσκουμε να περπατάνε και να αναρριχώνται στους τοίχους και τα ταβάνια. Εισβάλουν συνήθως εντός των σπιτιών σε υπόγεια, ισόγεια ακόμα και σε ορόφους περνώντας κάτω από πόρτες και παράθυρα ή σωληνώσεις.

Για την εξόντωση τους χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα εδάφους σε σκόνη στους εξωτερικούς χώρους (κήπους) της κατοικίας και ψεκασμοί σε τοίχους, πλακάκια, μπαλκόνια , πόρτες , παράθυρα κτλ.

Μια μέθοδος πρόληψης είναι να απομακρυνθούν όλα τα αντικείμενα, πέτρες και πλάκες που βρίσκονται εκτός του σπιτιού στις χωμάτινες επιφάνειες όπως και οι γλάστρες.

Δείτε τις μοναδικές προσφορές μας!

ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης

Αναλαμβάνουμε Απολυμάνσεις Βιολογικούς Καθαρισμούς Ατμοκαθαρισμούς σε όλη την Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.
Απολυμάνσεις Στρωμάτων Ύπνου Φιδοαπωθήσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Εντομοπαγίδες στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Θεσσαλονίκη Κέντρο Άνω Πόλη Συκιές Νεάπολη Εύοσμος Σταυρούπολη Αμπελόκηποι Τούμπα Χαριλάου Νέα Παραλία Πανόραμα Ντεπώ Χορτιάτη Καλαμαριά Θέρμη Περαία Καρδία Νέο Ρύσιο Πλαγιάρι Τρίλοφο Μηχανιώνα Επανομή Μεσημέρι Λαγκαδά Ηλιούπολη Πεύκα Πολίχνη Σίνδος Τριανδρία Φίλυρο Ταγαράδες Βασιλικά Πυλαία Ευκαρπία Κορδελιό Μενεμένη Σαράντα Εκκλησιές Ωραιόκαστρο Καλοχώρι Σουρωτή

Χαλκιδική Κασσάνδρα Σιθωνία Καλλικράτεια Άγιος Πάυλος Νέα Πλάγια Φλογητά
Ποτίδαια Νέα Μουδανιά Ουρανούπολη Καλλιθέα Άθυτος Χανιώτη Πευκοχώρι Ποσείδι Νέος Μαρμαράς Βουρβουρού Νικήτη Σάρτη Πολύγυρος Ιερισσός Νέα Ηράκλεια
Οικοαπολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Ατμοκαθαρισμοί - Εντομοπαγίδες - Φιδοαπωθήσεις

Αρ.Αδ. 9946/05.07.2017

Πληροφορίες

Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά
© 2020 Spiti Clean & Kill Οικοαπολυμάνσεις. Ανάπτυξη εφαρμογής NetValue.

Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά