Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά

Νέα & Blog

Προστασία Φοίνικα από το Κόκκινο Σκαθάρι

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η Spiti Clean & Kill σε συνεργασία με έμπειρους γεωπόνους αναλαμβάνει και διαθέτει την τεχνογνωσία για την θεραπεία-προστασία των φοινικόδεντρων για τον κίνδυνο προσβολής από το Κόκκινο Σκαθάρι (Rhynchophorus ferrugineus).

Ο κίνδυνος προσβολής υπάρχει σε όλους τους μήνες του χρόνου και για αυτό το λόγο εφαρμόζονται προγράμματα παρακολούθησης και εφαρμογών σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα της προσβολής ενός φοινικόδεντρο δεν φαίνονται στο αρχικό στάδιο.

Οι προνύμφες του εντόμου δρουν στο εσωτερικό του κορμού (στην καρδιά και στις βάσεις των κλαδιών). Τα αποτελέσματα της προσβολής συνήθως φαίνονται στο τελικό στάδιο όταν ίσως είναι και μη αναστρέψιμη η κατάσταση.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την θεραπεία των φοινίκων είναι καθολικοί ψεκασμοί με ειδικά φυτοφάρμακα στην καρδιά του δέντρου (βάση των κλαδιών) κυρίως προληπτικά σε μη προσβεβλημένους φοίνικες (ή σε ελαφρώς προσβεβλημένους) καθώς η δράση του φαρμάκου διαρκεί για λίγες εβδομάδες. Αν παρατηρηθεί σε κοντινή απόσταση προσβεβλημένο δέντρο τότε είναι πολύ πιθανό να έχουν μεταναστεύσει τα έντομα και στους κοντινούς φοίνικες όποτε μια θεραπεία κρίνεται απαραίτητη πριν να είναι αργά. Τα προσβεβλημένα δέντρα τα οποία έχουν καταστραφεί και η κατάσταση τους είναι μη αναστρέψιμη πρέπει να κλαδευτούν από την βάση και να απομακρυνθούν ή να καούν ώστε να εξοντωθεί η αποικία των εντόμων πριν μεταφερθούν σε άλλους γειτονικούς φοίνικες.

Δείτε τις μοναδικές προσφορές μας!

ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης

Αναλαμβάνουμε Απολυμάνσεις Βιολογικούς Καθαρισμούς Ατμοκαθαρισμούς σε όλη την Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.
Απολυμάνσεις Στρωμάτων Ύπνου Φιδοαπωθήσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Εντομοπαγίδες στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Θεσσαλονίκη Κέντρο Άνω Πόλη Συκιές Νεάπολη Εύοσμος Σταυρούπολη Αμπελόκηποι Τούμπα Χαριλάου Νέα Παραλία Πανόραμα Ντεπώ Χορτιάτη Καλαμαριά Θέρμη Περαία Καρδία Νέο Ρύσιο Πλαγιάρι Τρίλοφο Μηχανιώνα Επανομή Μεσημέρι Λαγκαδά Ηλιούπολη Πεύκα Πολίχνη Σίνδος Τριανδρία Φίλυρο Ταγαράδες Βασιλικά Πυλαία Ευκαρπία Κορδελιό Μενεμένη Σαράντα Εκκλησιές Ωραιόκαστρο Καλοχώρι Σουρωτή

Χαλκιδική Κασσάνδρα Σιθωνία Καλλικράτεια Άγιος Πάυλος Νέα Πλάγια Φλογητά
Ποτίδαια Νέα Μουδανιά Ουρανούπολη Καλλιθέα Άθυτος Χανιώτη Πευκοχώρι Ποσείδι Νέος Μαρμαράς Βουρβουρού Νικήτη Σάρτη Πολύγυρος Ιερισσός Νέα Ηράκλεια
Οικοαπολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Ατμοκαθαρισμοί - Εντομοπαγίδες - Φιδοαπωθήσεις

Αρ.Αδ. 9946/05.07.2017

Πληροφορίες

Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά
© 2020 Spiti Clean & Kill Οικοαπολυμάνσεις. Ανάπτυξη εφαρμογής NetValue.

Δευ- Σαβ: 8:00 - 21:00
Κυρ Κλειστά